フライロー

Frylow Testimonials

We purchased our Frylows in March 2008 and within one month we recouped our investment in both Frylows. The Frylows has extended the life of our oil by three to four times.
The quality of the food during the oil cycle is extremely good. By reducing the temperature of our deep fryers we are saving money on natural gas as well as labor savings due to extending the life of the oil. We are very pleased with the purchase and use of our Frylows and would certainly recommend the use of the Frylows in other food establishments.
David McDonald
Owner/Franchisee Vera`s Burger Shack - Davie St. Vancouver B.C

私たちは2008年3月にフライローを購入しました。フライローへの投資は1ヶ月でもとがとれました。
フライローは油の寿命を3~4倍に伸ばしたのです。揚げ物の品質も非常に良いのです。
油の寿命が延びたことで労働力を削減できるだけでなく、低い温度で揚げることで天然ガスの費用を削減できるのです。
フライローに出会えたことをとてもうれしく思うと同時に、他の店でもフライローを使うことを本当にお薦めします。

カナダ・バンクーバー
Vera's Burger Snack チェーン店オーナー
David McDonald

Applebees

The FryLow is one of the best new kitchen tools I have ever used. At first I was a little skeptical. How was I to believe that this piece of metal with some balls in it was going to prolong the life of my oil and help pump out better quality fried product? Well it has, here at Pulcinella our oil is lasting three to four days longer. The product is coming out consistently lighter in color and a lot less greasy. We were also able to drop the temperature of our fryers by twenty degrees. I still cannot completely explain the FryLow, but I can say that it has worked wonders for Pulcinella.
Sincerely,
Jared Marsh
Sous Chef
Ristorante Pulcinella Inc.

フライローは今まで使ったことのない新しく素晴らしいキッチン用品です。最初は私は少し懐疑的でした。
この金属容器に入ったボールが油の寿命を延ばし、揚げ物の品質を良くするなんでどうして信じられますか?でもそうなったのです。
うちの店Pulcinellaでは油が3~4日長く使用できるようになったのです。
揚げ物の色は常に明るい美味しそうな色で、油っぽさもなくなりました。油の温度は20度下げることができました。
私はまだ完璧にフライローの説明はできませんが、うちの店では驚くべき仕事をしてくれたと言えます。

Ristorante Pulcinella Inc.
Jared Marsh

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。