フライロー

Frylow Testimonials

We put Frylow in one of our three fryers to put it to the real test. We liked what it did to the quality of the food so much, that we started using the fryer with Frylow for everything! The chicken strips are now moist and not greasy with a nice texture when cooked with Frylow. The cook time is shorter and the customers are talking about the quality and taste. We also noticed the rate of evaporation of the trans fat free oil is reduced. We were changing our oil every three to four days and now are getting sixteen days out of it and use it more often than the others! That is an oil cost reduction of 75%! Based on the longer life of the oil, we paid for the Frylow in 6 weeks and are using 7% less energy. I will be getting Frylow for all our fryers. We also went from having our fryers at 365*F to 340*F. We have been serving our community with family fun for over 104 years and are proud to be serving a healthier food product also!
Joe Norling, CEO
Oaks Park, Portland, OR
503-233-5777 ext. 107

本格的な試験のためにフライローを当社の3台のフライヤーの1台に入れました。
料理の品質への効果がとても気に入り、フライローの入ったフライヤーをすべての料理に使い始めました。

チキンストリップ(骨なしフライドチキン)はフライローを使って調理すると、しっとりしていて、脂っこくなく、食感も良くなりました。調理時間も短くなり、料理の品質と味もお客様に好評です。

また、当店が使用している「トランス脂肪酸を含まない油」の消費率も下がりました。
以前は3、4日おきに油を交換していたのですが、今では16日間ももつようになり、他より頻繁に使用しています。

これは油のコストの75%の削減です。より長くなった油の寿命に基づくと、6週間で投資の元は取れ、更に7%の省エネになっています。
当社のすべてのフライヤーにフライローを導入します。
また、当社のフライヤーの設定温度は185℃から171℃へ変更しました。当社では、104年以上に亘って地域に家族の楽しみを提供してきました。
そして、より健康的な食品も提供できることに誇りを持っています。

オレゴン州、ポートランド
Oaks Park CEO
Joe Norling

Applebees

The Mill Street Grill conducted a two week test of the Frylow OIl Cost Reduction unit. The results were impressive. I was able to decrease the cooking temperature from 350f to 300F while cooking times remained the same. Our fried menu items include breaded green tomatoes, oysters, shrimp and chicken. The product quality remained high and in some cases was enhanced. Frylow doubled the life of our cooking oil.
Respectfully
Terry Holmes - Owner
Mill Street Grill
Staunton Virginia

Mill Street Grillでは、油のコストを削減する装置フライローのテストを2週間に亘って実施しました。
結果には感銘を受けました。調理時間を変えることなく、調理温度を177℃から149℃に下げることができました。

当社の揚げ物のメニューにはパン粉をまぶしたグリーントマト、カキ、エビそして鶏肉が含まれます。料理の品質は高いままで、中には更に高品質になったものもありました。

フライローは当社のクッキングオイルの寿命を2倍にしてくれました。

バージニア州、スタントン
Mill Street Grillオーナー
Terry Holmes

Applebees

We purchased our Frylow on January 13th 2009 and placed in our fryer when I our oil was 10days old (the limit for this oil). I did not change the oil until February 1st! We are getting 29 to 30 days out of our oil and cook at 325 degrees -down from 350. We even cook meat in our fryer which is very degrading to oil and still get more than double the life from our oil. Our savings in propane has been substantial as well. Our customers consistently tell us our fried foods are tastier! As the cook, I appreciate the lack of smoke from the oil. I am sold on my Frylow, it paid for itself the 1st month we had it!
Sharil Davis
Owner and Chef
Log Cabin Inn, Gales Creek Oregon

当社では2009年1月13日にフライローを購入し、10日間(この油の使用期限)経過した油の入ったフライヤーに入れました。

その油は2月1日まで交換しませんでした。当社では油は29日から30日間使用することができ、調理温度も177℃から163℃に下げられました。
当社では、油を非常に劣化させる肉も調理していますが、それでも油の寿命は2倍以上です。
プロパンガスの節約量もかなりのものです。

当社のお客様からは、揚げ物がよりおいしくなったと、いつも言っていただいております。料理人としては、油からの煙が出ないことに感謝しています。
私はフライローに惚れ込んでいます。導入した最初の月に元が取れました。

オレゴン州、ゲールズクリーク
Log Cabin Innオーナー兼シェフ
Sharil Davis

The Frylow is working great for us; our fries still taste great even after frying fish. The Frylow stops cross flavor contamination and keeps the oil light in color. We have seen a 100% extension in the life of our fryer oil and now change our fryers half as often.
Sincerely,
Sean Poulson, Manager
Smitty’s Victoria

フライローはとても素晴らしい製品です。魚を揚げた後の油でも揚げ物の風味は変わりません。
フライローを使うと、それぞれの素材の風味が混ざり合ってしまうことが無く、油の色も変わりません。
油の寿命は100%延び、現在はそれまでの半分の量を取り替えただけですんでいます。

カナダ・ビクトリア
Smitty's支配人
Sean Poulson

Applebees

We used to change our oil once a week. Since we started using the Frylow, we have realized a five day extension in the life of our oil. We have also noticed a substantial improvement in the quality of our fried food. I would recommend this product to all Nandos restaurants so that they can enjoy the same savings and improved food quality that we have. This is a great product that more than pays for itself in savings!
Arun Dodd
GM-Nando’s Langford

私たちは週に一度油を交換していました。 フライローを使い始めてから油を交換する時期が5日間延び、実際揚げ物の品質が良くなっていることにも気づきました。
私はこの製品をNando'sのチェーン店全店に薦めるつもりです。私たちと同じように油が節約でき、料理の品質を向上させることができるのですから。
これは購入するだけの価値のある素晴らしい製品です。

ラングフォード
GM-Nando's
Arun Dodd

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。