フライロー

Frylow Testimonials

Our restaurant, Man Lin Wah, has been proudly serving the Shire community from it's location in Miranda for 28 years.As owner and manager, I am always searching for products that can improve food quality and make customers return. And also save money wherever possible.

I saw Frylow at the Sydney Fine Food Show in September 2009 and was very impressed with the claims made. Many Chinese fried foods such as Dim Sims and calamari readily absorb oil so improving the crispiness and taste is very attractive.

Frylow made an immediate impact with food being clearly crisper and oil lasting almost double the time it did previously.

I re comment you come to my restaurant and taste the quality of the food and bring your friends. I would also like to recommend Frylow to all restaurant owners as it works!
Kevin Kao
Owner/Manager
Man Lin Wah Restaurant, Miranda NSW Australia

当社のレストラン、Man Lin Wahはミランダのシャイア地区で28年間誇りを持って営業してきました。

オーナー兼マネージャーとして、料理の品質を向上し、お客様に再来店してもらえるための製品を私は常に探しています。また、可能な限り節約もできるものを。

2009年9月にシドニーFine Food Show(良質な食品の展示会)でフライローを見て、その主張に大変感銘を受けました。
Dim Sim(焼売)やcalamari(イカフライ)などの多くの中華料理の揚げ物は、すぐに油を吸収してしまうため、サクサク感や味を向上させるということはとても魅力的です。

フライローはすぐに効果を表しました。料理は明らかにサクサク感が増し、油は以前の約2倍長持ちするようになりました。
当社のレストランへ来て料理の品質を確かめていただくことをお勧めします。是非、お友達もご一緒に。
そして、フライローは効果があるので、すべてのレストランオーナーにお勧めしたいです。

オーストラリア、ニューサウスウェールズ州ミランダ
Man Lin Wah Restaurantオーナー兼マネージャー
Kevin Kao

Applebees

Dear Peter,
Fish at The Rocks was established in 1988. Since then we have built a loyal following as we are known for quality ingredients that re prepared with great skill and care.We saw the Frylow product at the Sidney fine Food Show on September 2009 and decided to give it a try. Over extensive testing on both seafood and chips, we managed to get much better performance from our cooking oil...the meals are excellent and the oil is lasting nearly twice as long. Frylow is unusual but it woks. I have no hesitation in recommending it to other businesses.
Paul tate,
Owner & Head Chef
Fish At The Rocks - NSW Australia

親愛なるピーター
Fish At The Rocksは1988年に創業しました。
当店は、素晴らしい技術と注意を払って仕入れた良質な食材使っている店をして知られているため、開業以来、当店を支持してくれるファンを増やしてきました。

2009年9月のシドニーFine Food Show(良質な食品の展示会)でフライローを見て、試してみることに決めました。
シーフード及びフライドポテトの両方で広範囲な試験をした結果、当社の料理油から非常に良い結果を得ることができました。

料理は素晴らしく、油は約2倍長持ちするようになりました。フライローは独特ですが有効に機能します。
他の事業者にお勧めすることに躊躇いはありません。

オーストラリア、ニューサウスウェールズ州
Fish At The Rocksオーナー兼料理長
Paul Tate

Applebees

As a busy Pub in Central Toronto we have trialed different oil products in an attempt to reduce our oil cost on this substantial, ongoing expense. These trials produced limited success so when Frylow was brought to our attention we were open to see if the product would work as advertised. After a demo of the product I am happy to say that Frylow does exactly as advertised. We now run all 3 of our deep fryers at a lower temperature and the food comes out crispy and golden no matter how dark the oil gets. We have also doubled the life of our cooking oil and reduced our oil costs by half.
Blake Smith, Owner, Victory Cafe
581 Markham St., Toronto, ON

トロント中心街にある流行りのパブです。
原材料コストの大きなウエイトを占める油のコストダウンを試みて、油に関連する様々な製品を試してきました。

これらを試した際には、一定の効果しか得られませんでしたので、フライローを紹介されたときには製品が宣伝通りに機能するのか注目しました。

使用後、フライローは宣伝通りに機能すると喜んでいます。
現在では、3台すべてのディープフライヤーを以前より低い温度で使用し、料理は油がどれだけ黒くなってもサクサクで黄金色に輝いています。
クッキングオイルの寿命は2倍になり、油のコストは半分に減りました。

オンタリオ州、トロント
Victory Caféオーナー
Blake Smith

Applebees

In Praise of the FryLow
When the FryLow was first brought to us I will admit that I was quite sceptical. How was this little metal box with a few black spheres worth over $1000.00, how would it even come close to saving me that much money?

To be honest I’m still not really sure how it works. But what I can tell you is that the food that comes out of our fryers is crisper, less oily and tastes fantastic. But most amazingly the Frylow has doubled the effective life our oil, cutting one of our major costs in half.

So to anyone who is thinking about it, definitely give it a try.
Sincerely,
David Owen
Co-Owner
The Feathers Pub
962 Kingston Rd.
Toronto, Ontario

Frylowを称賛して
フライローを最初に紹介されたとき、私はかなり懐疑的であったことを認めます。
黒い球がいくつか入ったこの小さな金属製の箱が、どうして$1000.00以上もの価値があるのでしょう。
それだけのお金を節約できる可能性は少しでもあるのでしょうか?

正直に言うと、今でもどのように機能しているのかよくわかりません。
しかし、当社のフライヤーから出てくる料理は以前よりサクサクし、油っこさが少なく、味も素晴らしいということは言えます。

最も驚いたことは、フライローは油の有効寿命を2倍にし、当社の最も大きなコストの1つを半分にしたということです。
検討している方は、絶対に試してみてください。

オンタリオ州、トロント
The Feathers Pub共同オーナー
David Owen

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。