フライロー

Frylow Testimonials

Since installing the Frylow systems into giraffe, I am really happy to say that we have seen a considerable reduction in our oil costs whilst continuing to maintain our high standards of fried foods. They will definitely be installed into all our new openings and only wish we had discovered them sooner!
Juliette Joffe
Owner
Giraffe Restaurant (U.K.)

フライローシステムをgiraffe(店名)に設置してから、私は揚げ物の高い基準の管理を続けながら油のコストがかなり減少されることがわかったと言えて本当に幸せです。
それらは明らかに全ての私たちの新店舗に設置され、私たちがそれらをより早く発見したことを願うばかりでしょう。
Juliette Joffe
オーナー
Giraffe Restaurant (イギリス)

Applebees

私は40年の調理経験の中で、これほど驚いたことはありません。
鍋にフライローを入れた直後、これまでの熱の伝わり方と全く違う感覚でした。

それは、調理品への熱の浸透が早く、今までの揚げ感覚を覆らせました。
調理品の油吸収が少ないので前よりまして、カラっと、サクサク食感です。
お客様にも好評です。

割烹  ないとう
オーナー料理長 内藤芳昭
静岡市清水区南岡町8-35
Tel 054-351-2532

フライローを使い始めて6ヶ月経過しますが、使用後、揚げ物の仕上がり状態が前にもまして良くなっております。
当店は、味の最優先を心掛けて油を早めに交換しておりますがフライローの酸化抑制効果から、油の寿命が200%以上伸びました。

鉄板ダイニング ひろ
料理長 本澤和夫
東京都港区赤坂3-19-9
泉商事一ツ木ビル1F
Tel 03-6459-1616

Applebees

Tests were run over the last month using three Frylows in our fryers in the deli and Coffey shop kitchens. Amongst other products, we fry samosas, chips, spring rolls. potato bite, fish cakes, fish' chicken and roast potatoes.

At first I was skeptical, I couldn't see how this device could make our oil last longer. We usually replace our oil every 4 to 7 days, depending on the food product, so I was amazed when I saw the oil in the three fryers was 14 days and older, yet the food still tasted and looked really good. This represents a substantial saving in our oil costs.

Initially the staff were concerned about the dark color of the oil as it got older, but the food, and especially the chips actually tasted better, even with the darker oil. The food was also less oily and we didn't have to top up the cooking oil as much as we usually do.

I would definitely recommend the Frylow, especially since it saves so much on your cooking oil costs.
Orgeshin Govender
Manager
Kloof Village Mall SuperSpar
South Africa

デリとコーヒー店のキッチンで3つのFrylowを使用して1ヶ月間データ取りしました。
様々な料理の中で、当社ではサモサ、フライドポテト、春巻き、ポテトバイト(一口サイズのポテト)、フィッシュケーキ(魚コロッケ)、魚、チキンそしてローストポテトを揚げています。

最初は私もフライローに懐疑的でした。この装置がどのようにして油の寿命を延ばすのか分かりませんでした。
通常、当社では食品に応じて4日から7日で油を交換していたので、3台のフライヤーの油が14日間以上経過したものであることを知ったときには驚きました。

それでもなお料理の味も見た目もとても良かったのです。これは、当社の油の経費を大幅に節約してくれます。
当初は、スタッフは油が古くなるにつれて黒くなることを心配していましたが、料理特にフライドポテトは、黒くなった油でも実際に以前よりおいしくなったのです。

料理は以前より油っこくなくなり、注ぎ足すクッキングオイルの量も通常より減りました。クッキングオイルの経費をとても節約してくれるので、私はフライローを強くお勧めします。

南アフリカ、クルーフビレッジモール
SuperSparマネージャー
Orgeshin Govender

Applebees

January 11th, 2010: “Recently we had the opportunity to test Frylow in all seven of our fryers at our Goodyear location. With the high volume of food that is fried in our restaurant, we are normally changing the oil every other day. With the Frylow added to all of our systems we noticed that we only needed to change the oil every 4 to 5 days. This is a significant decrease in oil usage on average of 50%.

We also needed to reduce the temperature and re-calibrate all of our fryers to 335 degrees from 350 degrees thus using less energy. Additionally we noticed that the food took less time than our specification cook times which increased speed of service from the kitchen as well as decreased labor needed since we were changing oil less frequently. The product tasted better and came out more quickly. I definitely recommend Frylow to any restaurant that uses deep fryers. The cost savings will be evident.”

Andy Bayless, Operations Partner
Buffalo Wild Wings Goodyear, Arizona

2010年1月11日 最近、Goodyear店の全7台のフライヤーにフライローを設置して、テストする機会がありました。
当社のレストランでは揚げる食品の量がとても多いため、通常は1日おきに油を交換しています。

当社のすべての装置にフライローを採用した後、油の交換は4、5日に1度しか必要ないということがわかりました。
これは、平均で50%の消費油の大幅な減少です。

また、調理温度を下げられますので、フライヤーの温度設定を177℃から168℃にセット出来たので、これによりエネルギー消費量も削減されました。更に、店の規定調理時間より短い時間で調理できることがわかり、キッチンからの提供時間が早くなりました。

それだけでなく、油を以前ほど頻繁に交換しなくなったため必要な労働量も減少しました。
料理の味は良くなり、出てくるのも早くなりました。
ディープフライヤーを使用しているすべてのレストランにフライローの採用を是非ともお薦めします。経費削減は明らかでしょう。

アリゾナ州、グッドイヤー
Buffalo Wild Wings事業パートナー
Andy Bayless

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。