フライロー

Frylow Testimonials

We have been using your Frylow product for about six months now. The difference in cooking in normal fry oil versus fry oil with your product was apparent immediately. I was surprised at how much we have been saving in the cost of oil though.

There are been a huge impact in our oil usage. I really appreciate you delivering a product that not only lives up to your original claims but actually exceeds them. We can’t wait to implement the Frylow system in all of our units.
Thank You
Brian Wubbena, Director of Culinary
Bo Darton, Managing Partner

フライローを約6ヶ月間使用しています。従来の揚がり映えとフライロー使用した時の揚がり映えの違いはすぐに明らかになりました。
特に油の経費の節約量には驚きました。当社の油使用量には非常に大きな効果を表しています。

フライローの利点を満たすだけでなく、その利点を実際に上回る製品を納品してくれたことに、非常に感謝しています。
当社のすべての設備にフライローを取り入れる日が待ち遠しいです。

料理責任者
Brian Wubben
マネージング パートナー
Bo Darton

Applebees

We have been using Frylow in our fryers for about the past year. Since then we have cut our oil consumption in half. This is a great product with an immediate return on investment and has improved our food quality. I would recommend this product to any food service establishment that is interested in cutting costs while improving quality.”
Jeff Lee, Chef
Houston's Dallas, Texas

過去1年ほど当社のフライヤーにフライローを使用しています。それから油の消費量は半減しました。
これは、初期投資に対してすぐに利益を上げる素晴らしい製品であり、当社の料理の品質も向上させました。
経費を削減しながら同時に品質を向上させたいすべての飲食事業所にこの製品をお薦めします。

テキサス州、ダラス
Houston’s Dallas
シェフ Jeff Lee

Applebees

I began using Frylow in three separate deep fryers 6 months ago. I have seen an immediate impact on the quality of the fryer oil, which has lead to improved food quality. The units also make it possible to lower the temperature in my fryers by 5-10%, without adversely affecting the cook times of most products. The decrease in oil usage has been substantial enough to save me a full percentage point in my food cost. All this from a product that is simple and safe to install, cleans in minutes without the use of any chemicals, and is maintenance free.

In twenty years I have used countless products promising “cleaner oil”, or “lower oil costs”. Frylow is the only product that lives up to its promises. I would recommend Frylow to any kitchen that uses deep fryers!!”
Daren Edwards, Operations Leader
Earls Restaurant Scottsdale, Arizona

6ヶ月前から3台のディープフライヤーにフライローを使い始めました。
揚げ油にすぐに効果が表れ、料理の品質向上につながりました。

またこの装置は、ほとんどの料理の調理時間を延ばすことなく、フライヤーの温度を5~10%下げることを可能にします。
油の使用量の減少は、当社の料理経費を1パーセントポイントも節約するのに十分な効果を表しています。

これらすべては、シンプルで、安全に取り付けられ、薬品を使用せずに数分で洗浄でき、メンテナンスも必要ない製品による効果です。
過去20年の間に“よりクリーンな油”や“油経費の削減”などを約束した数え切れないほどの製品を使用してきました。
約束を守る製品はフライローだけです。ディープフライヤーを使用しているすべてのキッチンにフライローをお薦めします。

アリゾナ州、スコッツデール
Earl’s Restaurant
事業リーダー
Daren Edwards

Applebees

We had reservations about using Frylow when it was first introduced, but considering the volume of oil our restaurant goes through each week, we decided to try it for a week to see what it could do; after all, who doesn’t want to lower their food cost? Frylow was put in the oil and WOW, it did exactly as was promised. Food is crispy, golden and light in taste. We’ve extended our oil life by 4 days and run both of our fryers with it, so not only are we using less oil, we are saving time and considerable effort in having to replace the oil less frequently. I strongly endorse Frylow for any Kitchen Manager who is interested in lowering their food and/or labour costs.
Michaela Jeffs
Kitchen Manager, Betty’s
240 King St E
Toronto, ON
(416) 368-1300

Frylowを最初に紹介されたときは使用することを躊躇っていましたが、当社のレストランで毎週使用される油の量を考え、どれほどの効果があるか見るために1週間試してみることにしました。

何と言っても、料理経費を下げたくない人なんていないでしょ?フライローを油に入れてビックリ、約束された通りだったのです。
料理はサクサクで、黄金色に輝き、味も軽くなったのです。

当社では油の寿命が4日間も延び、両方のフライヤーで使用しています。
その結果、油の使用量が減っただけでなく、油の交換頻度も下がったため時間とかなりの労力を節約できています。
料理や労働の経費を下げたいと思っているすべてのキッチンマネージャーに、フライローを強くお薦めします。

オンタリオ州、トロント
Betty’sキッチンマネージャー
Michaela Jeffs

Applebees

With the current economic climate, pressures on costs and most importantly our green policy, we decided to try the Frylow units in number of our restaurants. We were not 100% convinced by the claims of what the unit could do, but after the trial we were absolutely delighted with the results and we have now decided to order the units across the whole company. Our head Chefs were more than happy with the results. Given the high volume of our restaurants we have found there to be genuine cost savings and therefore would recommend Frylow without hesitation.
Nabil Mankarious
Operations Director
Gourmet Burger Kitchen
United Kingdom

現在の経済情勢、経費への圧迫そして最も重要な当社の環境保護政策に基づき、当社のいくつかのレストランでフライローを試すことを決定しました。

製品に主張される能力を100%確信していたわけではありませんでしたが、使用結果に大変満足し、製品が会社全体に行き渡るよう注文することを決定しました。

当社の料理長たちは結果に大変満足していました。当社のレストランでは料理のボリュームが多いため、本当に経費削減することができました。
そのためフライローを迷わずお薦めします。

英国
Gourmet Burger Kitchen事業責任者
Nabil Mankarious

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。