フライロー

Frylow Testimonials

We have been using the Frylow system in our restaurant for about 8 months now. Since its inception here I have noticed two things, 1. I have noticed a huge drop in our oil usage 2. The food quality and taste is much improved. The first is contributed to fewer oil changes; with daily filtering and proper maintenance we have extend our oil life to about 8-10 days in between changes, compare that to changing the oil every Monday and Thursday and you will quickly see a change in your shortening cost. The second is that the food just tastes better. I was skeptic at first but once trying the Frylow oil I was immediately sold on the improvement in food quality.
Charles White
General Manager
Applebee’s Ocala, Florida

私たちは今、約8ヶ月間レストランでフライローシステムを使用しています。
ここでフライローシステムを使いだしてから、私は2つのことに気付きました。

1つ目は2回使用する油が大きく減った事に気付きました。
2つ目は食べ物の質と味がとてもよくなったことです。

1つ目はいつもより少ない油の交換によるものです。
私たちは、いつものフィルターでの濾過や適切な管理で、油の寿命を8~10に増やしました。

それを毎週の月曜日と木曜日の油の交換することと比較すると、あなたはすぐにコスト削減という変化の気付くでしょう。
2つ目は食べ物が本当によりおいしくなったことです。
私は最初疑っていましたが、一度フライローを試してみると食べ物の質の向上により、さっそく売れ行きが促進されました。
Charles White
ゼネラルマネージャー
Applebee’s Ocala, Florida

Applebees

Every day I am looking for ways to save money, create a better product for my customers, and do this with respect to the environment. Frylow has given me the tools to accomplish my goals. We have more than doubled the life of our oil, the food quality is better than it was before, and the food is more consistent throughout the lifespan of the oil. We have installed the Frylow Technology in both our Chandler and Mesa locations.
Guido Russo
Owner
Red, White & Brew

日々私は節約すること、お客様へよりよい製品を作ること、これらを環境に配慮して行う方法を探しています。
フライローは私にこれらの目標を達成する手段を与えました。

私たちは油の寿命を二倍以上にし、食べ物の質は以前よりもよくなりました。
そして食べ物は油の使用期間を通してより一貫していました。

私たちはフライロー技術をチャンドラーとメサの店にも設置しました。
Guido Russo
オーナー
Red, White & Brew

Applebees

The University of Arizona offers one of the finest college dining services in the country. The quality, variety, convenience, and healthy food options are unsurpassed. Our mission at the Arizona Student Unions is to set an example for the University and Tucson communities by offering programming, resources, and processes that enhance and promote its sustainability.

Recently, we installed the Frylow Technology in our most popular restaurant, The Cactus Grill, to see how it would work. Our entire staff was amazed by its performance. In that one restaurant alone, we will be saving over $4,500 a year on frying oil, we will be saving on our labor costs by changing the oil half as often, we will be reducing our impact on the environment by 50%, and the risk, to our mostly student-employees, for an injury or mishap with the hot oil during the change-out just got cut in half also.
Kathleen Van Os
Dining Services Senior Supervisor
The University of Arizona

アリゾナ大学は国内で最もよい大学の食堂のひとつであることを売りにしています。
質、種類、便利さ、そして健康的な食べ物の選択において勝るものはありません。

私たちのアリゾナ学生会館での使命は、質を高め、その持続可能性を促進するための計画作成、資源、過程を提供することにより、大学とトゥーソンのコミュニティーに例を示すことです。

最近、私たちはフライロー技術の働きを見るために私たちの最も人気のあるレストラン、Cactus Grillにフライロー技術を設置しました。
私たちの全スタッフはその働きに驚きました。

そのたった1つのレストランにおいてのみ、私たちは年間$4,500以上も揚げ油を節約、油の交換の頻度が半分になったことにより労働者のコストを節約、環境への負担を50%削減、 最も多い学生従業員のオイル交換時の熱い油でのけがや事故の危険性もまた半分になるでしょう。
Kathleen Van Os
食堂シニアスーパーバイザー
アリゾナ大学

Applebees

As a local business owner, my husband Ron and I are continually looking for ways to improve our products and minimize the impact we have on providing that to our customers. Frylow’s immediate results have proven to be a valuable answer for us. We are now able to cook healthier, better tasting foods at a lower overall cost.
Kelly Abbott
Owner
Rincon Market

地方ビジネスのオーナーとして、夫のRonと私は製品の改善と、それをお客様へ提供する上での影響を最小限にする方法を絶えず探しています。
フライローの素早い結果は私たちに貴重な答えを示しました。

私たちは今より健康的においしい食べ物をより低い総コストで調理することができます。

Kelly Abbott
オーナー
Rincon Market

Applebees

プレミアムフライの許認可

*NSF インターナショナルの承認を得ています。

*日本工業規格 JIS-B-9929

*日本食品分析センターによるテスト実施。